Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşıya atlamak

Rüyada karşıya atlamak

Rüyada karşıya atlamak hane içine ay doğacağına, saygın biri olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, el açmayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada karşıya atlamak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada karşısındakinin ağladığını görmek rahatın kaçacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, can bulacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ne yapacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments