Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşıdan karşıya atlamak

Rüyada karşıdan karşıya atlamak

Rüyada karşıdan karşıya atlamak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, eski enerjisini bulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek gönül kapılarını açacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulur.

Rüyada karşıya atlamak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, muradına eremeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments