Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum atlamak

Rüyada uçurum atlamak

Rüyada uçurum atlamak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum atlamak gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak ticarete adım atacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan atlamak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek manevi mutluluğu tadacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan denize atlamak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak iyi huylar edineceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada uçuruma atlamak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments