Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan karşıya geçmek

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok hayır duası alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aylık gelirinin artacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek bol muhabbette olacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ticaretinin açılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek dinde bilginleşeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada caddeden karşıya geçmek farklı iş kollarına ulaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, zorlukların bir anda biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments