Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan atlamak

Rüyada uçurumdan atlamak

Rüyada uçurumdan atlamak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sorunların tarihe karışacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek yaşadığı stresin biteceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hastalıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada uçuruma atlamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan atlamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan denize atlamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
merve

size çok teşekkür ederim