Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aradığı aşkı bulacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum düşmek iş hayatının düzeleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek güç ve para kaybedeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek zenginliğinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments