Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabadan uçurumdan düşmek

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, eksiği kendinde bulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, depresyona gireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada araba uçurumdan düşmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek hayırlı bir işe başlayacağına, çirkin sözler işitileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, zor bir durumda kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kamyonla uçurumdan düşmek zararın telafi edileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments