Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, saygın biri olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ama ellemek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada su içmek ama kanmamak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, eskileri yâd edeceğine yorulur.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments