Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarından düşmek

Rüyada uçurumun kenarından düşmek

Rüyada uçurumun kenarından düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, dertlerin son bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarından geçmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments