Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek ölmek

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek zamandan da kar edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum düşmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet eder.

Rüyada uçurumda düşmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments