Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum düşmek

Rüyada uçurum düşmek

Rüyada uçurum düşmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum düşmek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek geçim derdinin sona ereceğine, borcunun kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada araba uçurumdan düşmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Rüyada uçurum düşmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet eder.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan göle düşmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments