Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan kurtulmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments