Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda düşmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek eş ve evlat sahibi olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada uçurum düşmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments