Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda düşmek

Rüyada uçurumda düşmek

Rüyada uçurumda düşmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iç açıcı sözlere, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Rüyada uçurumda düşmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada bir uçurumdan düşmek makamının yükseleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak özgüveninde artış yaşanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uçurum düşmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hem yeni yerler göreceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments