Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, parasına da para ekleyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, pişman olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek sorunsuz geçeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments