Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktörle uçurumdan düşmek

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yalnız hissetmeye, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek darda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktörden düşmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, ikinci bir şans vereceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek istediği noktalara ulaşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak istediği oranda da eğleneceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir uçurumdan düşmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bisikletle uçurumdan düşmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments