Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle uçurumdan düşmek

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yüklü siparişler alacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, bir organizasyona katılacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin uçurumdan düşmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumda düşmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments