Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle uçuruma düşmek

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, üstün başarılar alacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletle uçurumdan düşmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments