Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmek

Rüyada uçurumdan düşmek

Rüyada uçurumdan düşmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, hem hayatının kurtulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek pek çok olumlu gelişmelere, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine alamet eder.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments