Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak daima önüne bakacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek geç de olsa huzura erileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments