Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek yaralayacağına ve küstüreceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada tek yanaktan öpmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, evindeki huzurun bozulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bekarlar için evlenmeye, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kızı yanağından öpmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments