Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında tutunmak

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumda tutunmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan tutunmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada balkona tutunmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada otobüse tutunmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada tahtaya tutunmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments