Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan tutunmak

Rüyada uçurumdan tutunmak

Rüyada uçurumdan tutunmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada uçurumdan tutunmak gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada uçurumda tutunmak yolunda huzurla devam edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada uçuruma tutunmak mutlu olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak kısmetin ve şansın açılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada bir ipe tutunmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüse tutunmak yardımın alınacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın dalına tutunmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments