Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda tutunmak

Rüyada uçurumda tutunmak

Rüyada uçurumda tutunmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulur.

Rüyada uçurumda tutunmak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada uçurumda tutunmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, nimet ve berekete ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan tutunmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada düşerken tutunmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, rakiplerin alt edileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Rüyada yüksekte tutunmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, darp edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments