Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma tutunmak

Rüyada uçuruma tutunmak

Rüyada uçuruma tutunmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma tutunmak hem dua alacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan tutunmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumda tutunmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak rahatının her zaman yerinde olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Rüyada kayalıklara tutunmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments