Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşen adam görmek

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, işlerinde aksama olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşen adam gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek rahat edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments