Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak hedefine çok kolay ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ferah bir eve geçileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak üzüntülerin sevince döneceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak günaha gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak giderlerin artış göstereceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet eder.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak çok büyük ses getireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments