Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek Allah’a dua edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments