Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek kişinin isteklerine nail olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, dertlerin son bulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments