Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerinin düşeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma düştüğünü görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek daha pozitif biri olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments