Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yüzün güleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek güzel günler yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek emeğinden hayır göreceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments