Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, ayaklandıracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak çok iyi giden işlerin duracağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bilincin artacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek makam ve rütbe edineceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments