Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tatsız durumların yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek en büyük acılarının dineceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak hayırlı bir sürece girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments