Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yönetici olacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak kısmetinin kapanacağına, hataların telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor bir döneme girileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek geçim derdinin biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments