Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan aşağı bakmak

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak paslı bir çiviye basabileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada binadan aşağı bakmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan aşağı bakmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments