Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan aşağı bakmak

Rüyada camdan aşağı bakmak

Rüyada camdan aşağı bakmak maceralara atılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye tabir olunur.

Rüyada camdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada camdan aşağı bakmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, keyifli günler geçireceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalettir.

Rüyada dağdan aşağı bakmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, stresinin çoğalacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak kariyerinin yükseleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments