Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan aşağı uçmak

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek insanların takdirini kazanacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada baş aşağı uçmak insanlarla arasının açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments