Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan aşağı inmek

Rüyada uçurumdan aşağı inmek

Rüyada uçurumdan aşağı inmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle aşağı inmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya inmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments