Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte tutunmak

Rüyada yüksekte tutunmak

Rüyada yüksekte tutunmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte tutunmak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kafasını rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak bir konuda destek alacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekte tutunmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işsizin iş bulacağına inanılır.

Rüyada bir yerden tutunmak yanlış yönde kararlar verileceğine, her zaman hürmet göreceğine, sonunda mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada uçağa tutunmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments