Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklara tutunmak

Rüyada kayalıklara tutunmak

Rüyada kayalıklara tutunmak büyük bir özgüven kazanılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalettir.

Rüyada kayalıklara tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Rüyada kayalıklara tutunmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada kayaya tutunmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine inanılır.

Rüyada duvara tutunmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dallara tutunmak kötü günleri geride bırakacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına yorulur.

Rüyada demire tutunmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işindeki verimin artacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipten tutunmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada uçurumda tutunmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments