Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında ev görmek

Rüyada uçurum kenarında ev görmek

Rüyada uçurum kenarında ev görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında ev gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, resmi bir göreve getirileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, girişimlerde bulunacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, içinin huzurla dolacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında yürümek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments