Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında ev görmek

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek mutluluğunu çoğaltacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında ev gördüyseniz:

  • Neler yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments