Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında araba görmek

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kararlar alacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında araba gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek asla yüksünmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tatsız durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, dertlerinin artacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maceralara atılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments