Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok katlı binalar görmek

Rüyada çok katlı binalar görmek

Rüyada çok katlı binalar görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, dertlerin artacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok katlı binalar gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada çok katlı binalar görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok katlı bina görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına yorulur.

Rüyada katlı bina görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, alım gücünün artmasına delalettir.

Rüyada üç katlı bina görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki katlı bina görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments