Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı sigara içerken görmek

Rüyada babayı sigara içerken görmek

Rüyada babayı sigara içerken görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Rüyada babayı sigara içerken gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada babanı sigara içerken görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı sigara içerken görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini sigara içerken görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments