Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini sigara içerken görmek

Rüyada annesini sigara içerken görmek

Rüyada annesini sigara içerken görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada annesini sigara içerken gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kafasının sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi sigara içerken görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments