Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı sigara içerken görmek

Rüyada babanı sigara içerken görmek

Rüyada babanı sigara içerken görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, dinden çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada babanı sigara içerken gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada babasını sigara içerken görmek kazancın daha da arttırılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada babayı sigara içerken görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, geçiminin yerinde olacağına, kazancında bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanı sigara içerken görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, elde edilen nasibin artacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments