Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın sigara içtiğini görmek

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalettir.

Rüyada babanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanı sigara içerken görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet eder.

Rüyada babayı sigara içerken görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments