Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret eder.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içerken yakalanmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada babasını sigara içerken görmek başarısızlığa düşüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalettir.

Rüyada babayı sigara içerken görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanı sigara içerken görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments