Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sigara içtiğini görmek

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kederinin dağılacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada babayı sigara içerken görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak sorunlarını bitireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalettir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada babanı sigara içerken görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments